SAC 2007 – Resultaten klara!

Äntligen är resultaten från Scandinavian Activity Contest 2007 klara!
De finns publicerade på CCF:s hemsida.

Vid en snabb koll så ser det inte ut som om det blev några nya svenska rekord. Dock kan vi alla glädjas åt Mats SM6LRR som vann SSB-delen då han körde från RK3AWL. Mats körde 640 QSO och 157 multipliers och det är en avgrund ner till tvåan UA9BA som endast körde 336 QSO och 109 multisar. Ni som var med i SSB-delen vet att Mats hade en mycket stark signal på alla band och var mycket aktiv och flyttade gärna till olika band för att plocka de så viktiga “multisarna”. Grattis Mats!

Segern i landskampen gick som väntat till Finland som återtog “befälet” efter 2006 års svenska seger. Så nu gäller det att ladda om inför årets SAC som är den 50:e tävlingen i ordningen. I år skall vi väl kunna ge Finland en match igen!

Boka redan nu in SAC CW 20-21/9 och SSB 27-28/9!

One thought on “SAC 2007 – Resultaten klara!

  1. Pingback: Fernebo Bloggen » Results SAC 2007

Comments are closed.