Olja hisslinorna och fyll termosen!

Det är hög tid att plocka fram alla prylarna till höstomgången av SSA Portabeltest. Ladda ackumulatorn, ställa klockan och ge sig ut i naturen under söndagsförmiddagen.

Små prylar för portabeltesten...

I våras var det 100 stationer som tog sig ut för att köra portabelt, ett nytt rekord. Höstomgångarna brukar traditionellt locka lite färre deltagare, men vem vet det kanske blir lika många hängivna i höstomgången. Ibland hänger det på vädret hur många det blir och just nu är det ostadigt och omväxlande väder i stora delar av landet. Så var det även under våromgången, men trots det var det många som kom igång. Är det allt för ruskigt kan man ju alltid köra från något vindskydd eller från bilen. SM3-distriktet står för stor del av aktiviteten och det är mycket tack vare att man från SK3BG utmanade övriga klubbar i distriktet. Om du behöver veta din QTH-lokator så kan F6FVY:s tjänst rekommenderas. Man använder Google Maps för att hitta sin lokator. Mycket snygg! Titta vidare på http://f6fvy.free.fr/qthLocator/

OBS! På söndag går även SSA:s Månadstest, glöm inte den!

One thought on “Olja hisslinorna och fyll termosen!

  1. Pingback: Fernebo Bloggen » SM5COP and SM5NZG Tour

Comments are closed.