SAC DEVELOPMENT POLL

På CCF:s och OHDXF:s kryssning på Östersjön kommer Scandinavian Acitivity Contest (SAC) att diskuteras under lördagen den 17/1 då båten ligger i Stockholms hamn. För att få lite bakgrund till vad Skandinaviska deltagare tycker i olika SAC-frågor uppmanar man ta tillfället att fylla i en liten enkät på webben.  Resultatet kommer att användas som bakgrundsmaterial under “SAC Panel Discussion”. Så här skriver man i sitt upprop, som bland annat har postats på CCF-reflektorn.

Dear Contester,
in CCF mail-reflector we have seen fruitful and open discussion related to Scandinavian Activity Contest future and present state challenges. Now you have opportunity to give your opinion in following www-site.
http://www.contestclubfinland.com/poll/public/survey.php?name=SAC_POLLER_2008_2009

OHDXF & CCF Cruise program includes a SAC panel discussion. This material will be used as introduction for SAC panel. Thank you for your feedback!
CCF board

Det finns fortfarande möjlighet att vara med på lördagen då båten ligger i Stockholms hamn. Sista anmälningsdag för dagbesöket är den 7/1 2009. Information om hur man anmäler sig finns på: http://www.ohdxf.fi/ohdxf/content.php?content.17

One thought on “SAC DEVELOPMENT POLL

  1. Pingback: Contestspalten » Missa inte CCF-mötet!

Comments are closed.