Uppladdningen börjar…

När detta skrivs är det bara två veckor kvar innan CW-delen i Scandinavian Acitivity Contest. Det är dags att börjar ladda upp så smått. En del har säkert redan börjat plocka ihop prylar och planera. Andra har kanske inte ens tänkt köra testen… ännu…

Radiokalas

I år det den 50:e gången SAC går av stapeln och det känns extra festligt. Det vore ju fantastiskt om så många som möjligt kan komma på festen genom att slå på radion och köra ett rejält antal QSO. Låt oss visa att vi är aktiva på banden i Sverige och Skandinavien! För att inspirera andra att göra likaledes så kan du annonsera dina planer på SAC-sajten http://qrq.se/sac. Eller varför inte samla ett gäng i klubben och ha ett riktigt kul radioakalas med många QSO i loggen och en och annan banan? Glöm inte heller att vara med i SAC Klubbtävling som vänder sig till alla klubbar i Sverige. Ett roligt sätt att sporra varandra inom klubben till att ta i lite extra. Kanske det är dags att utmana någon annan klubb i landet?

SAC Promotion Web
SAC 2008 – Announced Operations
Formulär för annosering
Regler för SAC Klubbtävling