Sista chansen idag!

Idag den 9/1 är det sista chansen att anmäla sig till årets internationella Dx och Contest-möte i Stockholm. Folk kommer från när och fjärran. Ryktet förtäljer att ett gäng entusiaster från SM3 kommer att tuffa med bil ner till Stockholm under lördagsmorgonen och i agendan nedan ser vi att det bland annat blir en presentation av islänningen TF4M. Så om du bor i Mälardalen så är det här ett ypperligt och enkelt tillfälle att på nära håll få träffa och lyssna till DX:are och Constesters från hela världen. Så missa inte det här! Så här ser programmet ut under lördagen 17/1 då båten ligger i Stockholms hamn:

  • Pileup Contests, CW & SSB
  • VP6DX Ducie Island 2008 expedition (by ES5TV)
  • New DXCC Countries by Dutch Caribbean (by PB2T, President of IARU R1 and EUDXF)
  • “Arctic Diamonds” – TF4M Rhombic farm (by TF4M) <– **NEW**
  • Arcala Extremes OH8X extreme antenna – 3 el Yagi for 160m (by OH8NC)
  • SAC forum – Change or not to change… Panel and discussions (by OH1RX, SM5AJV & Co.)
  • Lots of rag-chewing by the auditorium

Läs mer om detaljerna i mailet från arrangörerna…
Vi ses på båten!