Varför skrivs det så sällan här?

Den senaste tiden har det varit dåligt med inlägg och uppdateringar av den här sajten. För tillfället ligger inspirationen lite lågt och tiden har mer ägnats åt att jaga kommuner i  Kommunjakten på CW.  Det har ju onekligen varit spännande att följa med och se vem som först spränger målsnöret. När det här skrivs håller Uno SM5ACU precis på att gå i mål. Han har bara Örnsköldsvik kvar av alla 290 kommuner. Updatering: Uno har gått i mål! Läs mer på SM0-sidan på ssa.se!

Ibland får jag tips om saker som borde läggas upp här. Stort TACK! Fortsätt gärna med det! Om det är någon som känner för att skriva egna notiser på den här sajten får gärna höra av sig! Det skulle vara kul om vi var fler som hjälps åt att “hålla grytan kokande”.

Snart är det dags för Russian Dx Contest! Ni har väl uppmärksammat att det numera finns en alldeles egen trofé för oss i Skandinavien? Det är SM6LRR som sett till att den kommit till stånd.  Trofén avser klassen Single Operator All Bands Mixed. Läs mer i arkivet för TOEC-reflektorn!

73
Ingemar SM5AJV / SE5E

One thought on “Varför skrivs det så sällan här?

  1. En liten komplettering till Scandinavian Trophy i Russian DX Contest… Island (TF) har också möjlighet att vinna denna trofé. Hoppas det blir mycket SM aktivitet i testen den 21-22 april.

Comments are closed.