Portabeltesten lockar över 100 deltagare

Missa inte portabeltesten som går på CW och SSB på söndag 17:e maj 0700 – 1100 UTC! Portabeltesten är en gammal tradition där allt fler deltar. Förra året var det hela 100 deltagare i våromgången och det skulle inte förvåna om det blir ännu fler i år. En del klubbar gör detta till en trevlig klubbaktivtet med tillhörande korvgrillning. I SM3-distriktet utmanar klubbarna varandra och har en intern kamp. Förra årets segrare SK3EK utmanar nu de övriga i SM3. Hur vädret blir i helgen är som vanligt ett visst vågspel. I år ser det ju ganska positivt ut till skillnad för en tid sedan då några drabbades av snöfall och kyla. Favoritsajten när det gäller väder är yr.no som erbjuder detaljerade prognoser till 7 miljoner olika orter i hela världen.  Så här snyggt presenterar man väderprognosen, timma för timma.

GLÖM INTE! På söndag går även SSA:s Månadstest:
CW 1400-1500 UTC  SSB 1515 – 1615 UTC, Regler: http://www.sk3bg.se/contest/mt.htm