Portabelstesten i höstblåst

SM3CER har nu lagt ut Received Logs och Claimed Score från höstomgången i SSA Portabeltest.

SMP 2009 Höst

Redan nu ser vi att SM2EZT ligger på en övertygande första plats i Single Op CW-klassen. I multi-operator är toppstriden lite tajtare, SK0MK ligger snäppet för SA0C.  Aktiviteten gick ner lite år och vi får nog skylla det på det ostadiga vädret som rådde i stora delar av landet. Många i SM3 vaknade till regn på söndagsmorgonen och valde att stanna hemma.

Just SA0C var äventyrliga och aktiverade samtidigt fyren Libertus i Stockholms hamninlopp. Det blåste hårt under förmiddagen och det var svårt för den lilla båten att ta sig över till fyren. Efter testen fortsatte de med att vara aktiva i fyrhelgen.


SM0GNS förbereder båten inför seglatsen, notera att båten har en liten elmotor.

SM0HPL kör med callet SA0C ute från fyren Libertus i Stockholms hamninlopp. Foto: http://libertus.golonka.se/

SA0C QSO Map
SA0C:s körda rutor. Kul med de två stationerna i Norge!