Ny web-sajt för SAC!

Nu har den nya SAC-sajten www.sactest.net startat! Efter hårt arbete av SM7LQV och SM3CER har sajten sjösatts och det primära är att ha en Log Processing Robot på plats inför lördagen då CW-delen i SAC går av stapeln. Allt ser mycket lovande ut!

På sajten laddar man upp sin Cabrillo-logg och kan sedan följa hur det har gått genom att titta på “Claimed Score”. Ni som kör månadstesten känner igen principen. Det här kommer att förenkla logghanteringen högst väsentligt, speciellt som roboten dessutom kommer att utföra “crosscheckingen” när alla loggar kommit in.

One thought on “Ny web-sajt för SAC!

  1. Nu har SAC definitivt gjort en resa från dåtid till framtid… Få, kanske t.o.m. inga, tester har denna typ av Log Processing Robot, så vi kan verkligen vara stolta över det arbete som CER och LQV lagt ner!

Comments are closed.