Om en vecka är det SAC-test

Nu verkar det som om temperaturen äntligen höjts en aning. En hel del SM-stationer har nu hunnit med att registrera sig på ww.qrq.se/sac, men fortfarande saknas många för att det hela ska kännas ryggt inför den stundande nationskampen.

Ta tillfället i akt och slå kompisarna i klubben en signal och bestäm träff under helgen för att om möjligt tillsammans ta det där magiska steget som innebär att just Du/Ni bestämmer Er för att satsa i SAC!

Vi behöver ALLA stationer som över huvudtaget kan tänka sig att delta. Våra bröder i öst förefaller aningen passiva, men det tolkar jag enbart som en strategi av list. Trots tystnaden är jag övertygat om att det finska lejonet just nu vässar både tänder, klor, stämband och manipulatorfingrar!

Så låt nu Jantelagen vila ett par veckor och begrav orden “lagom är bäst”, så vi tillsammans kan njuta av det fina nordiska radiokalaset och samtidigt längta efter segerns sötma efter SAC!

73 de R3/SM6LRR, Mats