SSA HF CONTEST CUP 2010

SSA HF Contest CupNästa år startar vi SSA HF Contest Cup! Syftet med tävlingen är att uppmuntra svenska radioamatörer att delta i amatörradiotävlingar på kortvåg. SSA HF Contest Cup pågår under hela 2010 och alla kortvågstester kommer att räknas. Utförliga regler kommer att publiceras i QTC nr 1 2010 och på webben inom kort. Reglerna är enkla och man får ett poäng för varje QSO man kör i en test. Deltar gör man genom att inom 15 dagar efter testens slut skicka in loggen till en contest-robot som räknar igenom loRobotggen och tar bort dubbletter. Roboten sammanställer också en topplista med alla deltagare. Så häng på låset redan i januari och var med i SSA HF Contest Cup. Diplom utdelas till de främsta deltagarna. Det kommer dessutom finnas ett antal priser att vinna. Vill du eller ditt företag vara med att sponsra något pris får du mer än gärna höra av dig till sm5ajv[a]qrq.se.