NRAU-Baltic på söndag – Samling vid pumpen!

På söndag är det dags för NRAU-Baltic Contest. En test där vi kör våra nordiska och baltiska grannländer. Testen går på söndag morgon och kan ibland ha lite nyckfulla konditioner.

Men räkna med full uppställning från de baltiska länderna, de brukar vara många. Som en extra krydda så är det dessutom landskamp där de 10 främsta resultaten räknas. Förra året gjorde Sverige ett mediokert resultat. Men i år spottar vi i nävarna och kommer igen med full styrka! Dessutom ger deltagande i NRAU-Baltic fina poäng till SSA HF Contest Cup. Reglerna har förändrats lite och frekvensutrymmet för 40 meter SSB har utökats. Läs reglerna i god tid före testen och kolla att ditt loggprogram funkar som det skall! Vi hörs på söndag!

CW:   Söndag 10:e januari 2010, 0630 – 0830 UTC
SSB: 
Söndag 10:e januari 2010, 0900 – 1100 UTC

Läs mer i reglerna…