SH3Y jagar det svenska rekordet för M/M i CQ WPX SSB

SK3W står som värd för en stor ungdomssatsning i helgens test CQ WPX SSB. Målet för ungdomarna är att slå det svenska Mult-Multi rekordet. Inte mindre än 14 ungdomar är just nu på väg till SK3W för att förbereda sig inför helgens tävling. Laguppställningen ser ut så här: SA0AZT Mattias, SA0CAV Alexander, SA0CAD Andreas, SA0BSJ Joakim, OH2FKX Kati, OH2FPK Mari, ES7GM Kristjan, ES1TRE Kristjan, PA2LS Lisa, ON3LOL Maarten, SA3BPG Markus, SA3BRX Joel, SA7BQP Per och SA7BUU Jennifer. 

I bakgrunden kommer det finnas ett support-team som tar hand om matlagning och allt annat som inte har med själva radiokörandet att göra.. Supportgruppen består av SM3SGP, SA5BJM,SM0DZB, SM5CBM och SM7OIE.

Rekordet som skall slås är ett gammalt rekord från år 2000 i klassen Multi-Multi där 7S2000M körde 7117872 poäng,  3472 QSO och  1028  multipliers. Rekordet borde inte vara omöjligt att slå. Det gäller bara att ligga i på de olika banden.

Så om du hör SH3Y, tveka inte att ropa upp och ge ungomarna ett QSO per band!

SH3Y värmer upp på skärtorsdagskvällen.

Läs mer om SSA:s ungdomsatsning!