Deadline idag för CQ WPX SSB

Idag långfredagen den 3:e april är det deadline för att skicka in sin logg för CQ WPX SSB. Missa inte detta! WPX SSB bjöd på relativt goda konditioner, även om söndagen var en besvikelse för många här upp i norr. Konditionerna mot USA var inte alls vad man normalt kan förvänta sig. 

Däremot gjordes flera fina resultat! OH1F verkar ha slagit det nordiska rekordet som SK3W ungdomsgäng hade sedan förra året. Marocko var ett populärt QTH i år. Flera mycket bra resultat körde därifrån, eller vad sägs om CN2AA som körde över 17.000 QSO och mer än130 miljoner poäng i MULTI-MULTI klassen. Det kommer med all säkerhet bli ett nytt världsrekord. Gänget med callet 5E5E som körde från CN2R:s QTH ser ut att precis blivit snuvade på segern i M/2-klassen, där D4C på Kap Verde var en aningen vassare.

Skicka in loggen till CQ WPX SSB via deras webbformulär!


På sajten 3830 Scores kan man lägga in sitt preliminära resultat, för att se hur man står sig i förhållande till alla andra tävlande. Det fiffiga med 3830 Scores är att alla rapporter sparas och man kan lätt söka reda på sitt eget call för att få en bra sammanställning över de tester man kört de senaste åren. Prova!