Bäst-av-12 i HF-cupen

Efter en hel del funderingar och programmering kan vi nu presentera en ny topplista i HF-cupen: “Bäst-av-12”.

Listan rangordnar alla deltagares 12 bästa testresultat i cupen. Vi har gjort detta för att de som inte kan satsa 100% på att vara igång i 100-tals tester, ändå skall få ett mått på sina prestationer. Än så länge är listan bara ett litet tillägg i resultatpresentationen och finns alltså inte med i de nuvarande reglerna.

Varför just de 12 bästa resultaten? Först provade vi med att använda de bästa 50 eller 24 , men det gav i princip ingen skillnad mot den ordinarie topplistan. Däremot när vi gick ned till “en test i månaden” började det hända saker. Som sagt detta är bara ett prov utan några som helst förpliktelser. Synpunkter på den nya listan eller HF-cupen i allmänhet går utmärkt att maila till: support-hfcup[krumelur]ssa.se

Kolla hur det ser ut på HF-cupens nya sida med topplistorna!

73
SSA HF Contest Cup
SM3CER, SM5AJV, SM0MPV