SSA Portabeltest hösten 2018

Här kommer resultaten från SSA portabeltesten höstomgången 2018.

På grund av att SM3CER inte har haft möjligheten att ta fram resultaten bad jag er att skicka loggarna igen. Ett stort tack till alla som gjort sig besväret att göra det, jag är överväldigad över gensvaret på min förfrågan. De stationer jag saknar loggar ifrån har jag extraherat fram resultaten från övriga loggar, dessa stationer är markerade med *. Inga poängavdrag på grund av saknade loggar den här gången.

Jag har inte lagt in era kommentarer och bilder ni skickat än. Vi funderar på hur vi ska publicera detta på internet och återkommer med det.

Ett stort tack för ert överseende med att det tagit tid att få fram resultaten. Jag hoppas att vi hörs i våromgången 2019, det är snart maj!

73 de Danne/SM5IMO

Ladda hem de fullständiga resultaten (PDF)!