SSA MT – Vem blir den 100:e deltagaren?

SSA Månadstest lockar allt fler deltagare. I februari deltog 86 stationer i SSB-delen och 47 i CW-delen . Kommer “drömgränsen” på 100 deltagare sprängas i MT 3 som går söndagen den 16/3? CW-delen är först ut 14.00 – 15.00 UTC och därefter följer SSB-delen 15.15 – 16.15 UTC.

Aldrig tidigare har Månadstesten haft så många deltagare. Drömgränsen på 100 deltagare i en deltävling ser inte ut att ligga allt för långt borta. Fortsätter årets tendensen så kanske det blir redan nu i vår?

Tipsa gärna klubbkompisarna om Månadstesten. Månadstestens klubbtävling kan vara bra som inspirationskälla till att aktivera så många som möjligt i klubben. Varför inte utmana någon annan klubb?

För den som är nybörjare så finns “Tio tips om SSA:s månadstest” att tillgå. Tipsen publicerades även i QTC nr 3-2008.

Resultatrapporteringen är mycket omfångsrik med både kommentarer och poängligor m.m. För den som så önskar tillhandahålls dessutom UBN-loggar för att man skall kunna se vilka fel man ev. gjort och hur loggrättningen går till.

Som loggprogram rekommenderas Log4U som är specialskrivet för Månadstesten.

Tio tips om SSA månadstest (PDF)
Regler
Resultat från deltävlingarna 2008
Log4U – Det svenska contestloggprogrammet

73 & GL de SM5AJV