Deadline för den 13/7 för QTC nr 8


Det drar åter ihop sig till deadline för material till QTC. Den 13:e juli är deadline för augustinumret.

Samma helg är det fullt upp i contest-kalendern. Sommarens största contest, IARU-testen går både på CW och SSB och på söndagseftermiddagen är det åter dags för en omgång i SSA:s Månadstest. Men om någon vill skriva om IARU-testen så går det säkert att få 1-2 dagars respit. Allt från större artiklar till notiser, bilder etc är av intresse. Maila till spaltredaktionen sm5ajv [kanel-bulle]tdcmail.se Planen är att vi skall fokusera på SAC i augustinumret och även där vill jag ha “input”. SAC fyller ju 50 i år så det skulle vara roligt att få någon historisk återblick av de som var med på den tiden. Kanske någon kan gräva i några äldre QTC och berätta hur SAC såg ut då? Eller skriv och tyck-till om vad du vill se i spalten!