Vill du hjälpa till…?

Att sammanställa contestspalten varje månad kan ibland vara riktigt kämpigt när inspirationen är under noll och det inte finns några bidrag till spalten.

Om spalten skall kunna fortsätta och kanske bli än mer “levande” behöver vi vara fler som hjälper till och bidrar till innehållet. De gånger det dyker upp ett bidrag, ibland en liten blänkare, ibland en hel artikel, så går det som en dans. Så jag vädjar än en gång om bidrag till spalten. Det räcker faktiskt med att du hör av dig med några rader. Säg vad du tycker är bra, mindre, bra eller rent av riktigt dåligt. Det är tillsammans vi gör QTC. Jag vill samtidigt passa på att tacka alla de som då och då skickar in ett bidrag. STORT TACK!

Den 7:e mars är det stoppdatum för bidrag till QTC!  Hör av dig!

One thought on “Vill du hjälpa till…?

  1. Stort TACK till de som hörsammade mitt “nödrop”. Det blev en spalt även den här gången och den kom till QTC-redaktören innan deadline.

Comments are closed.