WA7BNM:s testkalender i ny design

WA7BNM har förändrat utseende på sin testkalender. Det är mer överskådligt och lättnavigerat.

För oss i Sverige fungerar WA7BNM:s kalender som ett bra komplement till SM3CER:s kalender som också innehåller betydligt fler tester. Dock har Janne svårt att hinna med att uppdatera kalendern i den takt han skulle önska. Det är en minst sagt grannlaga uppgift att jaga reda på rätt datum och tid och dessutom hitta aktuella regler, resultat etc.  WA7BNM har också börjat med ett RSS-flöde, som även nu finns inlagt i högerspalten här på bloggen. Flödet visar de tester är aktuella i en 8:a dagars period, d.v.s gårdagens test och 7 dagar framåt. Det finns också möjlighet att tanka hem kalenderdata till MS Outlook eller Apples iCal.

Ett förtydligande: Det är fortfarande SM3CER:s testkalender som gäller i SSA HF Contest Cup. Se vidare i reglerna.

2 thoughts on “WA7BNM:s testkalender i ny design

  1. Ang. WA7BNMs testkalender.
    Är det fortfarande de tester som finns med i CERs testkalender som gäller för SHCC? Eller är det även andra tester i WA7BNMs kalender, i så fall, tänker ni jaga livet ur oss contestkörare HI! ?? 73 de Allan SM5CSS

  2. Ja, det är fortfarande CER:s testkalender som gäller i SHCC.
    (Jag har lagt till ett förtydligande i texten ovan)

    73 & Lycka till i Cupen!
    Ingemar SM5AJV

Comments are closed.