WRTC: Kommer de att palla?

Imorgon lördag startar WRTC 2010 utanför Moskva. Enligt väder-sajten yr.no kommer det bli riktigt hett under hela helgen. Uppmot 30 grader och ev. ett inledande regn på lördagen säger prognosen.

Att sitta i ett tält och köra radio under brännande sol kommer att vara hur jobbigt som helst. En inte allt för djärv gissning är att den personliga fysiken kommer att spela en stor roll i hur det kommer att gå i tävlingen. De flesta deltagare ligger nu och sover och en del som har nära till sitt QTH från hotellet hoppas kunna vila ut några timmar i sängen även under lördagen före testen. Redan klockan 0600 kommer deltagarna att bli utskjutsade till sina respektive platser.

Uppdatering Lördag 10:45 SST

Det Australiensiska laget lider inte av värmen. “No problem, we are used to it, we have this weather in November during CQWW”. Just nu åker ett TV-team runt och tittar in i de olika tälten. Titta på: http://www.justin.tv/wrtc2010