Tester vecka 28

Pust! Värmen tar hårt! Men då kan det vara skönt att krypa in i shacket och koppla av med någon contest.

I veckan körs det CWops Mini-CWT Test igen och på torsdag onsdag kväll kan öva upp sin brittiska accent i RSGB 80 m Championship på SSB. (Sorry att jag skrev torsdag istället för onsdag! Hoppas ingen missade testen på grund av det).

I helgen är det nordamerikanskt QSO party på RTTY (NAQP RTTY) och för den som vill köra QRP så kanske RSGB Low Power Contest lockar.  Veckan avslutas med vår egen Månadstest på söndag och vi får hoppas att många semesterlediga passar på att köra både CW och SSB.  Glöm inte att kolla reglerna ordentligt för respektive test.  Ibland kan de ha ändrats från förra gången man var med och körde. SM3CER:s contestsidor ‘up-to-date’ med länkar till regler och resultat.