Tester vecka 29

Phu, pust, stön… som det kanske skulle stå i en Kalle Anka-tidning. Trots idoga försöka att svalka sig med läskeblask så går redaktionen för contestspalten på halvfart i sommar-hettan.

Den här veckan är det lite lugnare på test-fronten och den stora höjdpunkter är helgens IOTA-contest som är ö-jägarnas eldorado. Men testen ger också chans till lite extra påfyllning av poängen i HF-cupen! Befinner du dig på en ö skall du självklart satsa och uppleva sköna ‘pile-uper’.  För oss som är på fastlandet så kan man jaga IOTA eller bara njuta av att det är contest igen. Det finns flera olika klasser att delta i som är begränsade i tid om man inte vill satsa fullt.

Dock kan den RTTY-utrustade, köra lite RSGB 80 m Championship redan på torsdag kväll!

Glöm inte heller premiären på SCAG Sprint Contest på måndag kväll!!!