Tester vecka 32

Worked All Europe Dx Contest på CW blir helgens höjdpunkt.  En annorlunda test där man kan ta emot QTC från DX-stationerna. Varje QTC består i princip av en rad ur DX:ets testlog. Upp till tio QTC får man ta emot och är ett snabbt sätt att få nya poäng i testen. Dock räknas inte QTC med i SSA HF CUP, utan endast själva QSO:et.

Tidigare i veckan finns det fler tester under vardagarna att köra. CWops Mini-CWT Test är en trevlig test som är uppdelad på tre olika pass. Förra månaden var det god aktivitet i den testen och flera deltagare i cupen passade på att köra. På torsdag är det NAC på 6 meter och vi håller tummarna för att det blir bra konditioner och många QSO. Samtidigt på torsdagskvällen är det åter RSGB 80 m Club Sprint på CW. Veckan avslutas med SSA:s Månadstest, först på SSB och därefter på CW.

Kör så det ryker!