SAC CW bättre än väntat…

Det preliminära SAC-resultatet, som verkligen är preliminärt, talar till oss just nu med vackra siffror. Sverige har en stor ledning före Finland. Men än kan mycket hända… Det fattas rätt många loggar och Finland skall ha minst 4 miljoner ytterligare när detta skrivs.


Tittar man på hur det körts i Sverige så blir man imponerad! I medel har SM-stationerna kört mer än 700 QSO i SAC, i varje fall om man tittar på de 70 stationer  som också skickat in loggen till SHCC. Helt suveränt! De fina konditionerna gjorde säkert sitt till, men också en kämpaglöd som nu syns i resultatlistan!  Följ den spännande utvecklingen på sactest.net !

One thought on “SAC CW bättre än väntat…

  1. Hur är fördelningen sett på distriket inom SM? Jag vet, jag vet, SM1 är i botten men hur ser det ut för de övriga? Vi hörs inte på SSB-delen.
    73
    Eric
    SM1TDE / SA1A

Comments are closed.