SE ÖVER DITT RESULTAT FÖR 2010!

Se över dina resultat för 2010 i SSA HF Contest Cup! Sista dagen att ladda upp loggar är femton dagar efter testen, så det finns fortfarande möjlighet att ladda upp resultat för 2010 års sista tävlingar.

Redan nu börjar vi titta över resultaten, och vi ser att några stationer har angett fel signal som operatör, t.ex. en specialsignal istället för en bassignal, eller angett “/P” efter operatörssignalen. Vi försöker givetvis rätta sådant som vi hittar, men vi hittar inte allt! Det bästa är om du själv kontrollerar listan över alla operatörssignaler och mailar oss på support(a)hfcup.se om du hittar två eller flera av dina signaler listade.

Klicka här för att se listan över samtliga operatörssignaler för 2010. Observera att du måste gå in under “Välj år” i menyn och aktivera 2011 efter detta för att inte fastna i förra årets resultatlista.