GOTT NYTT CONTESTÅR 2012

SSA HF-cup fortsätter 2012. Reglerna kommer att uppdateras de närmsta dagarna, men det är inga stora omvälvande förändringar på gång. 2011 års cup går mot sitt slut och det är imponerande att se SM4DQE som deltagit i 333 tester, 2010 var SM5CSS “värst” med 254 tester.

Redan på nyårsdagen kan man delta i SARTG Happy New Contest, testen går 40 och 80 meter 0800-1100 UTC. Läs mer i reglerna!

Den 15:e januari är det NRAU Baltic Contest på CW och SSB. En kort landskamp mellan våra grannar i Norden och Baltikum. I år hoppas vi riktigt många svenskar deltar! För visst skall vi ge Finland svar på tal efter SAC? Läs mer i reglerna!

I väntan på att SM3CER skall uppdatera sin testkalender, rekommenderas WA7BNM Contest Calendar

Jag vill också passa på att tacka alla “bidragsgivare” till contestspalten under året! TACK!

73
Ingemar SM5AJV