Var med i HQ-satsningen under IARU-testen

Den 14-15 juli inträffar en av sommarens höjdpunkter när det gäller contest på HF. Det är den stora världsomspännande tävlingen IARU HF Championship. Specielt med denna tävling är att de olika ländernas s.k. HQ-stationer är egna multipliers. 

Redan nu behöver SSA starta planeringen inför årets begivenhet. Deltar man i HQ-klassen så gäller speciella regler. Bland annat får man ha igång 12 sändare samtidigt och de kan vara spridda över hela landet. I och med att HQ-stationen är en egen multiplier så kommer det vara stor fokus på dessa och man kan räkna med full fart och många QSO i loggen.

Om SSA kommer att delta med callet SK9HQ eller något annat får vi se, men redan nu kan man anmäla sitt intresse att vara med i den här satsningen. Det behövs rejält med operatörer så tveka inte att höra av dig. Den som tar emot intresseanmälningar är Tomas SM3WMU sm3wmu[krumelur]ssa.se. Så tveka inte att redan idag höra av dig till Tomas så att planeringen kan sätta igång för en riktig lyckad satsning!