Log4U 1.01 är här

Nu har det äntligen kommit en uppdatering av Log4U.

Så här skriver upphovsmännen SM5NBE och SM3CER:

Programkoden är i princip helt nyskriven från grunden, men vi har försökt att behålla utseendet i så stor grad som möjligt. Massor av nya funktioner har lagts till. Den första större förändringen är stöd för WinKeyer USB. Den andra Windows 64-bitars support. Programmet fungerar med Windows 98, 2000, NT4, XP, Vista och Windows 7 (32-bit och 64-bit). Samtliga svenska tester finns nu inlagda och vi har även lagt in SMFF Aktivitetsloggning. Som en “extra bonus” är också f.n. REF Contest inlagd. Den sista  Information om programmet och nedladdning finns på: http://www.sk3bg.se/contest/log4u.htm

Lycka till! 73 de SM5NBE, Erkki och SM3CER, Janne

 

Log4U är helt gratis, men om man gillar och använder programmet kan man lämna en frivillig peng till upphovsmännen på PlusGiro: 417 92 68-0 Jan-Eric Rehn

Det är mycket positivt att det nu finns stöd för WinKeyer som kan liknas vid en datoransluten el-bug. WinKeyer-chipet finns i en rad olika produkter och för den som vill bygga något själv finns chipet att köpa från K1EL. Där hittar man också WKUSB i två olika varianter, ett enkelt sätt att komma igång med att koppla ihop radions CW-nyckling med loggprogrammet.