SSA HF Contest Cup Marathon

Claes SM0MPV har gjort en sammanställninga av 2010 till 2012 års resultat i SSA HF Contest Cup. Så nu kan man följa upp hur man har lyckats under flera år.

Så här har tabellerna beräknats:

Resultatet i maratontabellen baserar sig på summan av tidigare års placering. Ju lägre summa desto bättre placering. Blir summan lika så avgör bästa placering och kan inte detta skilja deltagarna åt så delas placeringen. Den som kommer därefter hamnar på den plats som de som delar placeringen har plus antalet som delar den ger. Är det 2 som delar 34e platsen så kommer nästa att hamna på 36e plats.

För de årliga resultaten gäller följande:
Högst poäng hamnar högst upp. Hamnar några på samma poäng något år delas placeringen. Den som kommer därefter hamnar på den plats som de som delar placeringen har plus antalet som delar den ger. Har man inte deltagit ett år så får man placeringen efter sista deltagare det året. Antalet deltagare var 2010 – 263, 2011 – 242 och 2012 – 240.

Tabellerna hittar man under menyn HF-cupen.

Stort tack till Claes som lagt ner stort jobb på sammanställningen!