Dags för SAC SSB – Är du redo?

Helgen den 11-12 oktober är det åter dags att lufta våra svenska signaler i Scandinavian Activity Contest. Den här gången är det SSB som gäller.¨

SAC SSB 2014: 11-12 oktober 1200 – 1159 UTC

Efter SAC CW ligger Finland före oss i landskampen med ca 1.4 miljoner poäng, eller ca 6 procent mer. Detta är det preliminära resultatet innan den slutgiltiga loggrättningen. Det är alltså väldigt jämnt och det är fullt möjligt för Sverige att vinna landskampen. Om bara några fler stationer kommer igång i SSB-delen och dessutom ser till att köra så hårt som det bara går. Snacka med dina kompisar och se till att även de kommer igång. Nu tar vi Finland!

SAC är en fantastisk test för oss i Skandinavien, då det är vi som är i fokus. Hela världen vill ha kontakt med just oss. Se till att vara igång under testen och upplev hur det är att vara “mitt i pajlen”. Läs mer om SAC på www.sactest.net. Där hittar du regler, resultat och mycket annat.

Om du har några frågor kring SAC så går det utmärkt att höra av sig per email till sm5ajv@qrq.se

73 & Kör hårt i SAC SSB!
Ingemar SM5AJV