HF-cupen 2021

Nu är äntligen alla diplom är klara för förra årets HF-cup. Det har säkert inte undgått någon att Lars SM4DQE återigen kammade hem segern. Lars har vunnit HF-cupen hela nio gånger – en imponerande insats! Grattis Lars!

Alla diplom för 2021 ligger ute på https://hfcup.ssa.se/?action=diplom-2021 i form av PDF-filer. Ladda hem, skriv ut och njut! Även tidigare års diplom finns för nedladdning!

HF-cupen rullar på och vi år nu inne på 13:e året i följd. Cupen bidrar till att vi ser många svenska anropssignaler i diverse HF-tester över hela världen.  Det är också roligt att notera hur många som år för år gjort en fantastisk utveckling och blivit superduktiga operatörer. Så här såg det ut för 2021, där svenskar deltog i hela 730 olika tävlingar med imponerande 661.465 QSO. Stort Tack till alla som är med och sätter Sverige på “contest-kartan”.