Fortsätter SK6AW:s dominans i MT11?

SK6AW dominerade helt SSB-delen i förra månadens upplaga av SSA:s månadstest då de första sex placeringarna vigdes å Hisingens Radioklubb. Totalt deltog 17 medlemmar i tävlingen!  Hur det blir i söndagens batalj får vi se, men vi får nog förutsätta att SK6AW kommer att försöka göra om bravaden. Men vem vet, kanske någon annan klubb nu spottar i nävarna och mobiliserar ännu fler medlemmarna i klubbtävlingen?

One thought on “Fortsätter SK6AW:s dominans i MT11?

 1. Verkligen imponerande av SK6AW att kunna mobilisera styrkorna på det viset!

  Det är just den här typen av lokala engagemang som kan vara nyckeln till framgång hur SAC kan växa och bli en allmän angelägenhet för alla svenska klubbar.

  Det viktiga är att få upp testintresset totalt sett i landet och MT är en ypperlig inkörsport för att amatörer sedan kan ta steget ut i de internationella testerna.

  SK6AW har dessutom föredömligt samlat trupperna för Multi Multi satsningar i SAC och med det ökande antalet deltagare som klubben verkar kunna engangera, så blir det säkerligen både MM och en hel den Single Op aktiviteter från medlemmarna i nästa SAC.

  Det blir ju faktiskt mer poäng om var och en kör en massa QSO från separata stationer, men man kan ju alltid satsa dubbelt också med en MM station.

  Skulle vara intressant om exempelvis SM6U kan skriva en artikel i QTC om hur man lyckas mobileisera så bra! Det kan vara en bra sporre för andra klubbar!

Comments are closed.