Tester vecka 10

Oj-oj vad många tester det finns den här veckan!  I SM3CER:s contestkalender listas mer än 25 olika tester den kommande veckan.

Några tester är regionala som t.ex. BERU-testen där det gamla Brittiska Samväldet kör varandra. Så ropa inte upp någon station som kör CQ BERU (RSGB Commonwealth Contest)  i helgen. Då är det bättre att hugga tag i RSGB 80 m Club Championship som går redan på onsdag kväll. På torsdag är det 6 meter NAC som också ingår i SSA HF Contest Cup.  I helgen finns det ett knippe småtester för olika smakinriktningar och veckan avslutas med vår egen SSA Månadstest på CW och SSB.

Glöm inte att även skicka in dina loggar till tävlingsledningen för den test du deltar i. Det finns t.ex. ingen automatisk överföring av loggar mellan SSA HF Contest Cup och SSA:s Månadstest.