Tävlingar där man får köra samma signal flera gånger?

Eftersom SHCC rensar bort dublett-QSO ställer det till lite trassel i tävlingar där man får köra samma anropssignal flera gånger. Följande gäller för dessa tävlingar och kommer inom kort föras in i reglerna och hjälpen:

a) Tävlingar som har flera olika “deltävlingar” med fasta tider:
Även om inte tävlingsledningen kräver det, så måste du själv dela upp loggen i en loggfil för varje deltävling. Du måste dessutom ändra tävlingsnamnet för varje loggfil för att kunna ladda upp dem. Tipset är att bara lägga till “1,2,3..” i namnet för de olika deltävlingarna och sedan ladda upp samtliga loggar till hfcup.se.

b) Tävlingar som tillåter att man kör samma anropssignal med t.ex 10 eller 30 minuters mellanrum:
Dessa kontakter räknas som dublettkontakter i SHCC eftersom det är samma station på samma band/mode i samma tävling man kör. Ladda upp dessa loggar som vanligt. Dublettkontakterna kommer att räknas bort automatisk som ‘dupes’.

Behöver ni hjälp så finns vi på support [at] hfcup.se . Kör hårt!