Tester vecka 26

“Veckans Tester” dröjde lite den här gången eftersom jag väntade på att Sm3CER skulle uppdatera sin kalender för juli. Idag (torsdag) är det 28MHz NAC och med lite Es och många sommarlediga så kan det bli bra aktivitet

.

I övrigt är det några “småtester” att välja bland den här veckan. Av naturliga skäl är det lite stiltje på testfronten inför nästa helgs IARU HF World Championship. Enligt rykten kommer SK9HQ att komma igång från ett antal platser och jag hoppas att gänget bakom satsningen snart kommer med information hur “laguppställningen” ser ut. Annars kommer blickarna förstås riktas mot Moskva där WRTC  – World Radio Team Championship hålls. Vi har två svenskar på plats, SM0CXU och SM6LRR som båda kommer att agera som domare. Titta gärna in på WRTC hemsida för mer info kring vad som händer i WRTC för oss  “är på andra sidan”.