Resultaten från SAC SSB 2012 klara

Nu är resultaten för SAC SSB 2012 klara. Helt väntat vann Finland Scandinavian Cup.

Finsk Sisu och antennmateriel talade sitt tydliga språk under SSB-delen, då vi hade sämre konditioner än vad vi vill och orkar minnas.

Surfa in på http://sactest.net och klicka på Results i menyn för att kolla på resultaten. Alla UBN-filer är publika, det är bara att klicka på en deltagares call för att studera detaljerna. Förklaring till hur man skall tolka UBN-filen finns i senaste QTC.

 

2 thoughts on “Resultaten från SAC SSB 2012 klara

  1. Hej. Såg att jag fick en “nolla” för ett QSO på fel band!!?? Jag låg på CQ Run 14 MHz och körde en YO5PJF som i sin log loggade mig på 21 MHz. OK att han får en “nolla”. Men varför ska jag få en nolla. Jag låg på mitt band in running och loggade honom där jag körde honom.
    Men i det stora hela så gör det ingen större skillnad. Men i CQWW så drabbas ändast den som gjort fel och inte den andra. Kan det vara en bugg i programmet??
    Tack för snabba resultat. Vi ses och hörs.

    Bertie 7S5C

  2. Just i det här fallet, är det svårt för logrättningsprogrammet att avgöra vem av er som har “rätt”. Man kan ju tänka sig att någon av er kör SO2R och då är det inte ovanligt med att man sticker mellan med ett QSO på ett annat band samtidigt som man kör RUN.

Comments are closed.