Kontrollera dina loggar!

Är alla dina uppladdade loggar registrerade ..?

Ibland händer det att vi hittar loggar i administrationsverktygen som inte är kopplade till någon deltagare. Tänk på att man efter uppladdning av en log måste trycka sig vidare i systemet för att bekräfta alla värden. Om man gör någon ändring i dessa värden ändras “Spara” knappen till “Gå vidare – Förhandsgranskning”, och när du trycker så presenterar systemet dina nya förslag för att du skall kunna säkerställa att det blev rätt. Ändrar du någonting krävs alltid ytterligare ett tryck till efter ändringen, när du är nöjd!

Passa på att kontrollera att inga loggar saknas i just ditt deltagande. Just nu är det fritt fram att ladda upp loggar från 2010-01-01, men inom kort stängs möjligheten och 15-dagarsregeln för deadline aktiveras. Detta innebär även att det ännu inte är försent att haka på SHCC om du inte redan har sänt in dina loggar. Haka på nu, det finns fina priser att vinna tack vare våra sponsorer!

För att enklast kontrollera ditt deltagande går du in på http://www.hfcup.se och klickar på din anropssignal i tabellen “Individuella resultat”. Där listas samtliga tester som är registerade på dig. Tag för vana att kontrollera “Senast uppladdat”-tabellen efter varje uppladdning och verifiera att din log finns listad där!

One thought on “Kontrollera dina loggar!

  1. Hej!
    Du kan alltid komma i kontakt med tävlingsledningen via support[kanelbulle]hfcup.se
    Jag har tagit bort din dubblett. Lycka till i cupen!

Comments are closed.